Hudkræft­klinikken

Specialister i hudkræft og operationsmetoden Mohs kirurgi

MØD VORES SPECIALISTER

Teamet består af Dermatologisk Speciallæge og certificeret Mohs kirurg Martin Glud, daglig leder Bolette Birch samt dedikerede sygeplejersker og teknikere. Vejledning, Mohs kirurgi og Rekonstruktion foretages af vores speciallæger.

MARTIN GLUD
MARTIN GLUDOverlæge, Speciallæge i dermato-venerologi (hudsygdomme), Mohs Kirurg, Ph.d, Klinisk lektor.
Martin Glud blev uddannet som læge i år 2000 ved Københavns Universitet. Ansat som Overlæge ved Dermatologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital, hvor han er ansvarlig for behandling af patienter med hudkræft. Han varetager den kirurgiske behandling af hudkræft med fokus på Mohs kirurgi.

Martin Glud har foretaget over 1000 Mohs kirurgiske operationer ved Dermatologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital. Foruden aktuelle ansættelse ved Bispebjerg Hospital, har han haft ansættelse ved Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, Rigshospitalet.

Martin Glud har erhvervet Ph.d grad i 2011 indenfor sygdommen modermærkekræft. Han er stadig aktiv indenfor forskning i hudkræft og er forfatter eller medforfatter til 15 videnskabelige artikler. Han er desuden klinisk lektor ved Københavns Universitet og underviser kommende læger i hud- og kønssygdomme.

DAVID GRAM NAYM
DAVID GRAM NAYMLaboratorium
KATRINE E. SAROORI
KATRINE E. SAROORIOperationssygeplejerske
KIA MORTENSEN
KIA MORTENSENOperationssygeplejerske

En personlig historie

Medstifter bag hudkræftklinikken.dk, Bolette Birch, oplevede på egen krop hvor hårdt og tyndslidende et hudkræft-forløb uden Mohs kirurgi kan blive. Hun opdagede i foråret 2015 en perlemorsagtig knop på næsen, som ikke ville forsvinde. Bolette henvendte sig derfor til sin egen læge, og insisterede på en henvisning til en hudlæge.

Dette blev starten på et forløb på et år, hvor hun gennemgik i alt 4 operationer. Operationerne fjernede dog ikke al hudkræften. Rutsjebanen af operationer og kontroller, sled hende psykisk ned. Hun fik sin endelige operation med operationsmetoden Mohs kirurgi. Metoden sikrede, at hudkræften var helt fjernet på en enkelt operation i lokalbedøvelse.

Bolette har siden drevet, sammen med speciallæge i Mohs kirurgi Martin, Hudkræftklinikken.dk for at andre hudkræftpatienter kunne få et tilbud om hurtig og effektiv behandling. Mohs kirurgi sikrer komplet fjernelse af hudkræften, er vævsbesparende med et optimalt kosmetisk resultat og sparer samtidig patienten for unødvendigt psykisk stress.

  • I 2016 blev Bolette Birch medstifter af Hudkræftklinikken.dk efter et tyndslidende behandlingsforløb for hudkræft

  • Klinikken tilbyder andre hudkræft patienter behandling med metoden Mohs kirurgi

  • Mohs kirurgi sikrer patienten en effektiv og vævs-besparende fjernelse af hudkræft samt et optimalt kosmetisk resultat

En personlig historie

Medstifter bag hudkræftklinikken, Bolette Birch, oplevede på egen krop hvor hårdt og tyndslidende et hudkræft-forløb uden Mohs kirurgi kan blive. Hun opdagede i foråret 2015 en perlemorsagtig knop på næsen, som ikke ville forsvinde. Bolette henvendte sig derfor til sin egen læge, og insisterede på en henvisning til en hudlæge.

Dette blev starten på et forløb på et år, hvor hun gennemgik i alt 4 operationer. Operationerne fjernede dog ikke al hudkræften. Rutsjebanen af operationer og kontroller, sled hende psykisk ned. Hun fik sin endelige operation med operationsmetoden Mohs kirurgi. Metoden sikrede, at hudkræften var helt fjernet på en enkelt operation i lokalbedøvelse.

Bolette driver i dag, sammen med speciallæge i Mohs kirurgi Martin, Hudkræftklinikken.dk for at andre hudkræftpatienter kan få et tilbud om hurtig og effektiv behandling. Mohs kirurgi sikrer komplet fjernelse af hudkræften, er vævsbevarende med et optimalt kosmetisk resultat og sparer samtidig patienten for unødvendigt psykisk stress.

  • I 2016 blev Bolette Birch medstifter af Hudkræftklinikken.dk efter et tyndslidende behandlingsforløb for hudkræft

  • Klinikken tilbyder andre hudkræft patienter behandling med metoden Mohs kirurgi

  • Mohs kirurgi sikrer patienten en effektiv og vævs-besparende fjernelse af hudkræft samt et optimalt kosmetisk resultat

Hudkræftklinikken

Hudkræftklinikken.dk behandler basalcellekarcinomer (hudkræft) med Mohs kirurgi. Denne operation er den mest effektive til behandling af hudkræft, og resultatet er det sikreste både hvad angår fjernelse af kræften og mindst mulig ar-dannelse.

Da vi er en privatklinik, kan du komme hurtigt i behandling uden om den offentlige venteliste.

Hudkræftklinikken.dk er ved din side fra de indledende prøver, over behandlingen til de afsluttende kontroller. Du er også velkommen til at kontakte os for en konsultation, hvis du er i tvivl om du har hudkræft.

ET PAR ORD FRA VORES PATIENTER

Vi på klinikken bestræber os på, at faglighed og personlighed går op i en højere enhed. Hør vores patienters oplevelser herunder.

5 kæmpe stjerner fra mig.

Jeg har kun godt at sige om Hudkræftklinikken. Alle uden undtagelse er så fantastisk søde, og virkelig dygtige.

Jeg kom med en del pletter med BCC i mit ansigt, og var blevet henvist af min hudlæge til at skulle have det fjernet med Mohs kirurigi, og da Bispebjerg hospital havde meget lang ventetid, valgte jeg at bruge min sundhedsforsikring, de afviste dog først at betale for det, og der var Bolette i receptionen så sød og god til at hjælpe mig, så jeg pressede dem og de endte med at acceptere det, så husk endelig ikke at tage et nej for et nej.

Og sikke en fantastisk behandling jeg har fået hele vejen, alle gør dig fuldstændig tryg ved at ligge dig i stolen og blive skåret i, og der er ikke det de ikke vil gøre for dig, jeg har ikke oplevet noget lignende før (heller ikke på privatklinikker) så tusind tak for det.

Jeg har desværre set flere med knap så pæne hudtransplantationer efter samme behandling som mig, (men hvor man ikke har brugt Mohs )og hvor man ikke har fået det hele første gang, anden gang og nogle gange 3 gang, eller hvor man har taget meget større område end nødvendigt, dette sker ikke med Mohs, der bliver ALT fjernet men kun det nødvendige.

De bedste anbefalinger og hilsner fra
Marianne, min søster, samt min trofaste mor som var chauffør

Marianne Kock Koch

Læs anmeldelser og anmeld os på:

0
Raske Patienter
0
Kompetente Specialister
0
Succesfulde Operationer
0
Artikler

Intern Patient­undersøgelse 2018

Læs resultaterne fra vores interne patientundersøgelse 2018 herunder.

Intern Patient­undersøgelse 2019

Læs resultaterne fra vores interne patientundersøgelse 2019 herunder.

Intern Patient­undersøgelse 2020

Læs resultaterne fra vores interne patientundersøgelse 2020 herunder.

LUP 2020

Læs resultaterne fra LUP 2020 som er den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

DDKM Akkrediteret 2021-2024

Hudkræftklinikken er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM)

KONTAKT OS

Kontakt os til en konsultation hos en af vore speciallæger ved at udfylde informationerne herunder. Ønsker du en hurtig tid, så kontakt os gerne telefonisk.