“Jeg er meget tryg nu, og jeg synes, at jeg fik en utrolig fin behandling.
Jeg meget tilfreds med resultatet.”

Jeg blev opereret i februar 2023 for basalcellekræft/hudkræft i panden på Hudkræftklinikken. Jeg havde gået for længe med konstateret hudkræft, hvilket resulterede i, at det havde udviklet sig meget.

På grund af jeg havde fået konstateret brystcancer og var i behandling, samt at der skete et dødsfald i nærtstående familie, havde jeg ikke overskud til også at tage mig af min hudkræft. Området med hudkræften havde vokset sig meget stort i denne periode, og selv min egen hudlæge var overrasket over denne forværring.

Jeg blev sendt til operation i det offentlige, men det ville resultere i en stor forskel ved mine øjenbryn. Jeg kiggede ud hvad der ellers fandtes af muligheder. Jeg fandt ud af at Bispebjerg Hospital kunne tilbyde Mohs kirurgi, hvor man kun skulle igennem én operation og med besparelse af væv. Men da jeg ikke bor i Region Hovedstaden, var dette ikke en mulighed. Ergo måtte jeg ud i privat regi.

Heldigvis valgte jeg at få Mohs behandling privat på Hudkræftklinikken. Det var vigtigt for mig, at jeg kun skulle igennem én operation og få et pænt resultat. Jeg var sårbar i denne tid, og jeg ville ønske, at alle i samme situation kunne få denne behandling. Det er den eneste rigtige metode.

Jeg er meget tryg nu, og jeg synes, at jeg fik en utrolig fin behandling.
Jeg meget tilfreds med resultatet.

Læs tidligere patienters anmeldelser på:

Book en tid nu

Se vores ledige tider og book en konsultation hos en af vores speciallæger ved at klikke på knappen herunder. Ønsker du en hurtig tid så kontakt os gerne telefonisk på +45 30 14 00 14.

Da vi er en privat klinik er det ikke gratis ved henvisning fra egen læge. Men har du en sundhedsforsikring, vil vi opfordre dig til at kontakt dem og høre om de dækker.