I løbet af årene har vi haft privilegiet at hjælpe utallige personer i deres kamp mod hudkræft. På denne side finder du udtalelser fra nogle af vores tidligere patienter, der venligt har delt deres historier. Disse udtalelser giver et indblik i de personlige erfaringer hos dem, der har betroet os deres hudkræftbehandling. Vi er taknemmelige for deres tillid og muligheden for at gøre en forskel i deres liv.

Simon

“Fra første gang jeg talte med Hudkræftklinikken har jeg følt mig i trygge hænder, og jeg er hele vejen igennem dette svære forløb blevet mødt med og behandlet af et topprofessionelt personale, både på det faglige, som på det menneskelige plan.”

Lars

“Jeg kunne næsten ikke engang se bagefter, hvor meget han havde taget af min hud.”

Elisabeth

“Det fyldte alt i mit liv. Dag og nat tænkte jeg på det.”

Bettina

“Det er supervigtigt at sprede kendskabet til Mohs kirurgi, så folk ved, at det er en mulighed.”

Søren

“Med Mohs kirurgi gik der kun en uge, så var jeg tilbage på arbejde.”

Charlotte

“Jeg er meget tryg nu, og jeg synes, at jeg fik en utrolig fin behandling.
Jeg meget tilfreds med resultatet.”

Book en tid nu

Se vores ledige tider og book en konsultation hos en af vores speciallæger ved at klikke på knappen herunder. Ønsker du en hurtig tid så kontakt os gerne telefonisk på +45 30 14 00 14.

Da vi er en privat klinik er det ikke gratis ved henvisning fra egen læge. Men har du en sundhedsforsikring, vil vi opfordre dig til at kontakt dem og høre om de dækker.