Teamet består af dermatologisk speciallæge og certificeret Mohs kirurg Martin Glud, daglig leder Bolette Birch samt dedikerede sygeplejersker og teknikere. Vejledning, Mohs kirurgi og rekonstruktion foretages af vores speciallæger.

Martin Glud

Overlæge, Speciallæge i dermato-venerologi (hudsygdomme), Mohs Kirurg, Ph. d

Martin Glud blev uddannet som læge i år 2000 ved Københavns Universitet. Ansat som Overlæge ved Dermatologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital, hvor han er ansvarlig for behandling af patienter med hudkræft. Han varetager den kirurgiske behandling af hudkræft med fokus på Mohs kirurgi.
Martin Glud har foretaget over 3000 Mohs kirurgiske operationer ved Dermatologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital. Foruden aktuel ansættelse ved Bispebjerg Hospital, har han haft ansættelse ved Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, Rigshospitalet.

Martin Glud har erhvervet Ph.d grad i 2011 indenfor sygdommen modermærkekræft. Han er stadig aktiv indenfor forskning i hudkræft og er forfatter eller medforfatter til 26 videnskabelige artikler. Han har desuden været klinisk lektor ved Københavns Universitet og underviser kommende læger i hud- og kønssygdomme.

En personlig historie

Medstifter bag Hudkræftklinikken, Bolette Birch Bengtsen, oplevede på egen krop hvor hårdt og tyndslidende et hudkræft-forløb uden Mohs kirurgi kan blive. Hun opdagede i foråret 2015 en perlemorsagtig knop på næsen, som ikke ville forsvinde. Bolette henvendte sig derfor til sin egen læge, og insisterede på en henvisning til en hudlæge.

Dette blev starten på et forløb på et år, hvor hun gennemgik i alt 4 operationer. Operationerne fjernede dog ikke al hudkræften. Rutsjebanen af operationer og kontroller, sled hende psykisk ned. Hun fik sin endelige operation med operationsmetoden Mohs kirurgi. Metoden sikrede, at hudkræften var helt fjernet på en enkelt operation i lokalbedøvelse.

Bolette har sammen med speciallæge i Mohs kirurgi Martin, siden drevet Hudkræftklinikken for at andre hudkræftpatienter kunne få et tilbud om hurtig og effektiv behandling. Mohs kirurgi sikrer komplet fjernelse af hudkræften, er vævsbesparende med et optimalt kosmetisk resultat og sparer samtidig patienten for unødvendigt psykisk stress.

Katrine “Trisse” Engelbrecht

Operationssygeplejerske og medejer af Hudkræftklinikken

Trisse er en dygtig og engageret operationssygeplejerske, der begyndte sin karriere i sundhedssektoren i 1998. Hun har tilbragt 16 år på plastikkirurgisk operationsafdeling på Rigshospitalet, som operationssygeplejerske. Her fordybede hun sig i alle aspekter af operationspleje, lige fra forberedelse og planlægning til postoperativ pleje.

Trisse har en filosofi om, at “mennesket kommer før systemet.” Hun tror fast på, at mens protokoller og procedurer er vigtige, er det centralt at tilpasse plejen til den enkelte patients behov. Det er denne humane tilgang, der har gjort hende til en uundværlig del af ethvert team, hun har arbejdet i.

Trisse er ikke bare en operationssygeplejerske; hun er en hengiven fagperson, der brænder for at gøre en forskel i sine patienters liv. Med over to årtiers erfaring inden for en række medicinske specialer, tjener hun som et eksempel for dem der ønsker at forfølge en karriere indenfor sygepleje.

Navid Toyserkani

Speciallæge i plastikkirurgi

Navid er uddannet læge i 2012 ved Københavns Universitet. Blev færdig som Speciallæge i plastikkirurgi 2022 efter ansættelser på Odense Universitetshospital, Rigshospitalet og Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Jeanette Haugaard

PhD i Dermatologi

Uddannet læge fra Københavns Universitet i 2014. PhD i Dermatologi. Publiceret over 15 videnskabelige artikler indenfor emner som atopisk eksem, psoriasis, håndeksem og lupus.

Giedrius Lelkaitis

Speciallæge i patologi og cytologi

Tilsynsrapport
Hudkræftklinikken.dk Jylland

Tilsynsrapport fra Styrelsen for
Patientsikkerhed med vores klinik i Jylland

Intern Patient­-undersøgelse 2021

Læs resultaterne fra vores interne patientundersøgelse 2019.

Intern Patient­-undersøgelse 2022

Læs resultaterne fra vores interne patientundersøgelse 2020.

LUP 2022

Læs resultaterne fra LUP 2022 som er den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser.

DDKM Akkrediteret 2021-2024

DDKM Akkrediteret 2021-2024

Et par ord fra
vores patienter

Marianne Kock Koch:
“5 kæmpe stjerner fra mig.

Jeg har kun godt at sige om Hudkræftklinikken. Alle uden undtagelse er så fantastisk søde, og virkelig dygtige.

Jeg kom med en del pletter med BCC i mit ansigt, og var blevet henvist af min hudlæge til at skulle have det fjernet med Mohs kirurigi, og da Bispebjerg hospital havde meget lang ventetid, valgte jeg at bruge min sundhedsforsikring, de afviste dog først at betale for det, og der var Bolette i receptionen så sød og god til at hjælpe mig, så jeg pressede dem og de endte med at acceptere det, så husk endelig ikke at tage et nej for et nej.

Og sikke en fantastisk behandling jeg har fået hele vejen, alle gør dig fuldstændig tryg ved at ligge dig i stolen og blive skåret i, og der er ikke det de ikke vil gøre for dig, jeg har ikke oplevet noget lignende før (heller ikke på privatklinikker) så tusind tak for det.

Jeg har desværre set flere med knap så pæne hudtransplantationer efter samme behandling som mig, (men hvor man ikke har brugt Mohs )og hvor man ikke har fået det hele første gang, anden gang og nogle gange 3 gang, eller hvor man har taget meget større område end nødvendigt, dette sker ikke med Mohs, der bliver ALT fjernet men kun det nødvendige.

De bedste anbefalinger og hilsner fra
Marianne, min søster, samt min trofaste mor som var chauffør”

Læs flere anmeldelser på:

Tidligere behandlede patienter