Hej mit navn er Flemming Skriver Kloster, jeg bor i Lemvig. For et par år siden fik jeg konstateret hudkræft og bliv noget trist til mode af den besked. At man har kræft, er lige et ord man skal vende sig til, selv om kun ganske få dør af hudkræft. Så jeg kunne ikke lade være med at bruge meget tid på at spekulere på min hudkræft, lige end til jeg fandt Hudkræftklinikken i København.

De er den eneste privat hospital i Danmark, som kan tilbyde en behandling, hvor de med sikkerhed kan fjerne alle kræftceller. De fleste andre privathospitaler fryser eller brænder bare hudkræftområdet og håber så, at alt kræft er væk. I øvrigt samme metode som meste bliver anvendt i det offentlige sygehussystem, som er en billig behandlingsform, med ikke en 100% sikker behandlingsform.

For at få ro i mit hoved valgte jeg at få fjernet min hudkræft ved Hudkræftklinikken i København. Jeg havde svært ved tanken om en behandlingsform, hvor de ikke med sikkerhed kunne garantere, at alle kræftceller er fjernet, nu hvor jeg havde fundet ud af, at det faktisk er en mulighed hos Hudkræftklinikken. At jeg valgte at få fjernet min hudkræft ved Hudkræftklinikken har jeg aldrig fortrudt, for fra det øjeblik jeg tog beslutningen og de havde sagt ja til at fjerne min hudkræft, fik jeg ro i mit hovedet igen.

De er virkelig topprofessionelle og meget søde og venlige mennesker på Hudkræftklinikken. Hvis I har spørgsmål til Hudkræftklinikken set fra en patients synspunkt, må I meget gerne kontakte mig på mail: [email protected]
Endnu engang en kæmpe tak til jer på Hudkræftklinikken.

Flemming Kloster