I et halvt års tid havde jeg haft noget, der mest af alt lignede en begyndende bums, på min næse. Dog gik den ikke rigtig væk. I løbet af kun 4 uger lignede, hvad jeg troede var en bums, pludselig en stor heksevorte! Det så ikke rigtig godt ud. Jeg ringede til min læge og fik en henvisning til en hudlæge, som ved nærmere eftersyn syntes, at det skulle der kigges mere på.

Jeg fik en tid til at få skåret gevæksten væk. Den blev fjernet, og hudlægen skulle give mig svar retur efter 10 dage. Jeg hørte imidlertid intet og kontaktede selv klinikken. Desværre var svaret ikke så positivt, for det var pladecellekræft, og det skulle fjernes.

Jeg blev sendt videre til en plastikkirurg på sygehuset. Her var meldingen, at der skulle skæres 12 mm rundt om næsen. De ville hente hud fra kinden! Det kunne bare ikke være rigtigt – jeg var helt knust ved tanken, og satte mig straks til pc’en og googlede andre muligheder for operation.

Her stødte jeg på Hudkræftklinikken. Jeg ringede til klinikken og fik en god snak med Bolette, som er daglig leder af klinikken. Bolette havde fået udført præcis samme operation år tilbage, som sygehuset havde tilbudt mig, og det var ikke blevet et særlig godt resultat. Bolette vidste netop derfor, hvad jeg stod overfor, og hvordan jeg havde det, da hun selv havde stået i samme situation.

Jeg fik hurtigt en tid på Hudkræftklinikken og var spændt på, hvor meget det var nødvendigt at fjerne. Jeg var temmelig nervøs inden operationen, men stemningen var simpelthen så afslappet og rar, og det blev en rigtig god oplevelse. Det endte med to meget små trekanter på næsen for at lukke hullet efter operationen, og i alt 10 små sting. Langt mindre end hvad jeg overhovedet havde turde håbe på. Ikke en gang min gode veninde kunne, på afstand, se arrene her 2 måneder efter. Det er så flot lavet, og jeg er utrolig lettet og glad.

Gitte Olin

Læs tidligere patienters anmeldelser på:

Book en tid nu

Se vores ledige tider og book en konsultation hos en af vores speciallæger ved at klikke på knappen herunder. Ønsker du en hurtig tid så kontakt os gerne telefonisk på +45 30 14 00 14.

Da vi er en privat klinik er det ikke gratis ved henvisning fra egen læge. Men har du en sundhedsforsikring, vil vi opfordre dig til at kontakt dem og høre om de dækker.