Klinikken emmer af godt arbejdsmiljø – som naturligt smitter af på brugerne. Her føler man sig utrolig velkommen – og så er behandlingen super professionel og i top.

Personligt var jeg ude i et laaaaaangt rodet udredningsforløb i det offentlige – men endte heldigvis – omend ret tilfældigt – med at få de rette øjne på, af en meget kompetent og venlig læge. Ventetidsgarantien kunne dog ikke overholdes på den kirurgi, der skulle udføres (Mohs). Derfor kunne jeg aktivere det udvidede frie sygehusvalg – og blev derved af Region H henvist til Hudkræftklinikken i Nordhavn.

Jeg er nu blevet opereret 3 gange på klinikken – og har alle gange modtaget en fantastisk behandling. Her bliver man set som et helt menneske – og ikke – som jeg desværre ofte har oplevet det – som et apparat, der kommer med en fejl, som skal fikses. For en tidligere cancerramt er det utrolig betydningsfuldt at bliver mødt med så stor empati – alt blive set og hørt som et helt menneske. Bare det at få at vide, at man anser det som et overgreb, at fjerne hovedhår i.f.m. et indgreb skaber stor tryghed.

Havde jeg accepteret en anden form for behandling og ikke modtaget den særlige MOSH som udføres top professionelt her – så havde jeg stået med store skaldede områder på hovedet. Nu er mit hår bevaret og jeg har fået lavet nogle imponerende rekonstruktioner af min hovedbund efter fjernelse af hudcancer forårsaget af strålebehandling.

STOR tak og taknemmelighed til alt personalet. Det er en vigtig funktion, der udfyldes her, når det offentlige ikke kan følge med og langt fra kan klare behandlingen indenfor ventetidsgarantien.

Pernille Warberg